Fodcreme 100 ML

(1 kundeanmeldelse)

kr. 229,00

Fodcreme 100 ML

kr. 229,00

Virkning

Formula H fodcreme virker på fødder der har hård hud, smerter og hævelser. Cremen er samtidig antibakteriel, således at f.eks. fodsvamp forhindres.

Indhold

Formula H fodcreme indeholder 3 vigtige olier, der i fællesskab giver den ønskede virkning. De 3 olier er 1) Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, der blødgør fødderne. 2) Aesculus hippocastanum, der fjerner den hårde hud og som samtidig er antibakteriel og 3) Arnica Montana, der lindrer smerter og hævelser.

Vejledning:

Formula H Fodcreme anvendes natten over. Fodcremen påføres i mindre doser, og masseres ind i huden, særligt på hård hud og ømme steder. Opbevares ved stuetemperatur, og utilgængeligt for børn.

 

Nyd flere fordele

Ønsker du at forstærke virkningen af Formula H Fodcreme, kan du med fordel anvende Formula H Body Scrub umiddelbart inden du anvender fodcremen. Virkningen forstærkes gennem en lang række olier, der sammen med en speciel salt fra Det Døde Hav vil være medvirkende til at opnå en hurtigere effekt.

 

Du gør en forskel

Formula H køber råvarer direkte hvor de farmes. Det giver fuld kontrol over kvalitet og arbejdsvilkår. Når du køber Formula H, så støtter du direkte de farm-medarbejdere, der høster råvarerne til dine Formula H produkter. Formula H sikrer, at farm-medarbejderne får en ordentlig løn, at deres børn kommer i skole, at familierne har rent vand, toilet, bad og køleskab. Du gør således en stor forskel ved at vælge Formula H.

 

 

Fodcreme 100 ML

kr. 229,00

Varenummer (SKU): 10018 Kategorier: , Tag: