Pensel til Foundation

kr. 135,00

Pensel til Foundation

kr. 135,00

Virkning

Formula H Foundation-pensel med bløde hår på et smalt børstehoved gør den perfekt til påsmøring af cremer, foundation, scrubs og masker. Den er især god til Formula H Peel Mask samt Formula H Face Scrub, da den sikrer en præcis og jævn fordeling over hele ansigtet.

Indhold

Alle pensler fra Formula H Skincare har ergonomisk designede håndtag med komfortgreb, og børstehårene er syntetiske. Håndtagene er produceret i genbrugsaluminium. Penslerne er gennemført miljøvenlige og fremstillet af FSC træ fra bæredygtigt, kontrolleret skovbrug.

Vejledning

Dyp penslen i det ønskede produkt. Påfør ønsket produkt, og før penslen jævnt over ansigtet, således at produktet fordeles i et jævnt lag.

Du gør en forskel

Formula H køber råvarer direkte hvor de farmes. Det giver fuld kontrol over kvalitet og arbejdsvilkår. Når du køber Formula H, så støtter du direkte de farm-medarbejdere, der høster råvarerne til dine Formula H produkter. Formula H sikrer, at farm-medarbejderne får en ordentlig løn, at deres børn kommer i skole, at familierne har rent vand, toilet, bad og køleskab. Du gør således en stor forskel ved at vælge Formula H.

Varenummer (SKU): 12002 Kategori: