Pensel til masker

Medlemspris kr. 108
Medlemsrabat kr. 27
Pris ikke-medlem kr.135

Gratis Fragt over 350,-14 dages returretFair Trade '

Virkning

Formula H Maskepensel med bredt, fladt børstehoved gør den perfekt til påsmøring af masker. Den er især god til Formula H Clay Mask og Face Scrub, da den sikrer en præcis og jævn fordeling over hele ansigtet.

Indhold

Alle pensler fra Formula H Skincare har ergonomisk designede håndtag med komfortgreb, og børstehårene er syntetiske. Håndtagene er produceret i genbrugsaluminium. Penslerne er gennemført miljøvenlige og fremstillet af FSC træ fra bæredygtigt, kontrolleret skovbrug.

 Vejledning

Dyp penslen i den ønskede maske. Påfør masken på huden, og før penslen jævnt over ansigtet, således at masken fordeles i et jævnt lag.

Du gør en forskel

Formula H køber råvarer direkte hvor de farmes. Det giver fuld kontrol over kvalitet og arbejdsvilkår. Når du køber Formula H, så støtter du direkte de farm-medarbejdere, der høster råvarerne til dine Formula H produkter. Formula H sikrer, at farm-medarbejderne får en ordentlig løn, at deres børn kommer i skole, at familierne har rent vand, toilet, bad og køleskab. Du gør således en stor forskel ved at vælge Formula H.

Varenummer (SKU): 12001 Kategorier: , ,
Pensel til masker