Rensegel 200 ML

Medlemspris kr. 151
Medlemsrabat kr. 38
Pris ikke-medlem kr.189

Rensegel 200 ML

Medlemspris kr. 151
Medlemsrabat kr. 38
Pris ikke-medlem kr.189

Gratis Fragt over 350,-14 dages returretFair Trade '

Virkning

Formula H Cleansing Gel renser og plejer huden i dit ansigt, på din hals og bryst.

Indhold

Formula H Cleansing Gel er specielt fremstillet med udtræk fra den vilde rose med navnet Rosa Canina, der indeholder en frugt olie, der medvirker til at rense og pleje din hud særlig nænsomt, og som samtidig tilfører de mineraler og vitaminer, din hud behøver. Hertil kommer, at rensegelen indeholder Omega 3+6+9 samt Vitamin A+C+E.

Vejledning

Skum Cleansing Gel op i et stykke vat, og fordel i ansigtet og på halsen, såvel morgen som aften. Velegnet til alle hudtyper. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn

 Nyd flere fordele

Ønsker du at forstærke virkningen af Formula H Cleansing Gel, kan du med fordel anvende Formula H Skin Tonic, der sikrer dig, at dine porrer lukkes effektivt efter rensningen.

 Du gør en forskel

Formula H køber råvarer direkte hvor de farmes. Det giver fuld kontrol over kvalitet og arbejdsvilkår. Når du køber Formula H, så støtter du direkte de farm-medarbejdere, der høster råvarerne til dine Formula H produkter. Formula H sikrer, at farm-medarbejderne får en ordentlig løn, at deres børn kommer i skole, at familierne har rent vand, toilet, bad og køleskab. Du gør således en stor forskel ved at vælge Formula H.

 

 

Varenummer (SKU): 10008 Kategorier: , , , Tag: