Stram Op Serum kapsler Dag 42 Stk.

Medlemspris kr. 336
Medlemsrabat kr. 84
Pris ikke-medlem kr.420

Gratis Fragt over 350,-14 dages returretFair Trade '

Virkning

Formula H Stram Op/Dag er en serum der virker opstrammende på den hud, der allerede har rynker og fine linjer, og medvirker til at frembringe en ungdommelig glød i huden.

På hud, der endnu ikke har rynker eller fine linjer, medvirker Formula H Stram Op/Dag til at modvirke rynker og fine linjer.

 

Indhold

Formula H Stram Op/Dag indeholder bl.a. de aktive ingredienser Omega 3, Ginseng og Vitamin E.

 

Vejledning

Påfør Formula H Stram Op/Dag om morgenen, og afslut med at påføre Formula H Dagcreme. Velegnet til alle hudtyper. Kan anvendes hver dag. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn

 

Nyd flere fordele

Hvis du vil have en ekstra virkning for din hud om natten, kan du med fordel anvende Formula H Stram Op/Nat sammen med Formula H Natcreme.

 

Du gør en forskel

Formula H køber råvarer direkte hvor de farmes. Det giver fuld kontrol over kvalitet og arbejdsvilkår. Når du køber Formula H, så støtter du direkte de farm-medarbejdere, der høster råvarerne til dine Formula H produkter. Formula H sikrer, at farm-medarbejderne får en ordentlig løn, at deres børn kommer i skole, at familierne har rent vand, toilet, bad og køleskab. Du gør således en stor forskel ved at vælge Formula H.

Stram Op Serum kapsler Dag 42 Stk.